kinder café

Ons kindvriendelijke kinder café is sinds oktober 2019 gevestigd aan de gezellige Raadhuisstraat 412 in Alphen aan den Rijn. Het kinder café staat, zo doet de naam al vermoeden, geheel in het teken van kinderen. Zo hebben we een aparte kinderkaart, er zijn verkleedkleren en om het feest compleet te maken hebben we zelfs een heuse glijbaan! Maar ook aan de grote mensen is gedacht. We schenken namelijk heerlijke Giraffe Koffie, en serveren daarbij een diversiteit aan koeken en taartjes.  

Geniet van een heerlijke koffie terwijl jouw kindje zich ongeremd vermaakt. Bij Kersvers Alphen kan het allemaal. Aan alles is gedacht om jou optimaal van je koffie te kunnen laten genieten en om je kindje zorgeloos te kunnen laten spelen. Kindje hoge nood of een poepluier? Geen probleem! We hebben een extra groot toilet met ingebouwde kinderbril en een schoon aankleedkussen. Per ongeluk luiers vergeten? We got you! Luiers zijn voor onze gasten altijd gratis verkrijgbaar. Buikje rond gegeten? Neem dan eens een kijkje in onze prachtige winkel. Kersvers Alphen heeft namelijk een kinder café en kinder conceptstore onder 1 dak.

Feestje 
Heb je iets te vieren? Verjaardag, babyshower of iets anders? Wist je dat het kinder café van Kersvers Alphen af te huren is? We kijken graag samen met jou naar je wensen en onze mogelijkheden. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Evenementen en workshop
Regelmatig worden er evenementen en workshops georganiseerd. Kijk hiervoor op ons prikbord in de het kinder café of houdt hiervoor onze agenda goed in de gaten. 

menu kersvers zoetigheden kids
Menu zomer 2021