kidscafé

Ons kindvriendelijke kidscafé is sinds oktober 2019 gevestigd aan de gezellige Raadhuisstraat 412 in Alphen aan den Rijn. Het kidscafé staat, zoals de naam al doet vermoeden, geheel in het teken van kinderen. Zo hebben we een aparte kinderkaart, zijn er verkleedkleren en om het feest compleet te maken hebben we zelfs een heuse glijbaan! Maar ook aan de grote mensen is gedacht. We schenken namelijk heerlijke Giraffe Koffie, en serveren daarbij een diversiteit aan koeken en taartjes, ontbijt en lunch.  

Geniet van een heerlijke koffie terwijl jouw kindje zich ongeremd vermaakt. Bij Kersvers Alphen kan het allemaal. Aan alles is gedacht om jou optimaal van je koffie te kunnen laten genieten en om je kindje zorgeloos te kunnen laten spelen. Kindje hoge nood of een poepluier? Geen probleem! We hebben een extra grote toiletruimte met een schoon aankleedkussen en onze toiletten hebben een ingebouwde kinderbril. Per ongeluk luiers vergeten? We got you! Luiers zijn voor onze gasten altijd gratis verkrijgbaar. Buikje rond gegeten? Neem dan eens een kijkje in onze prachtige winkel. Kersvers Alphen heeft namelijk een kidscafé en kinderwinkel onder 1 dak.

Voorlees Oma Annemiek
Elke tweede dinsdagochtend van de maand komt Oma Annemiek voorlezen. Voor de kleintjes is er dan ook vaak een leuke knutsel activiteit. 

Kinderkapper
Ook komt er bij ons regelmatig een kinderkapper langs. Hou hiervoor onze agenda goed in de gaten.