Kersvers is sinds oktober 2019 gevestigd aan de gezellige Raadhuisstraat in Alphen aan den Rijn. Kersvers Alphen is een kinder-conceptstore en lunchroom onder 1 dak.

Winkel
Bij ons kun je onder andere terecht voor kinderkleding, speelgoed, boeken, kraamcadeaus en duurzame producten. Alle producten in onze winkel zijn handgemaakt, zorgvuldig uitgezocht of met passie ontwikkeld. Je koopt iets unieks, voor een ander of natuurlijk voor jezelf.

Wil jij ook een plekje in Kersvers? Dat kan! Kersvers geeft ondernemers, webshops en/of merken een fysieke winkelplek in het centrum van Alpen aan den Rijn. Voor een vast bedrag per maand geven wij jouw producten de ruimte, aandacht en de organisatie die zij nodig hebben. Een plek is al te huur vanaf € 30,– per maand.

Kindercafé
Daarnaast verwelkomen we je graag in onze lunchroom. Hier kunnen kinderen hun energie kwijt in de speelhoeken terwijl jij kan genieten van een heerlijke kop koffie met lekkers, ontbijt of smakelijke lunch. Bekijk hier ons menu.

Kersvers is een plek voor iedereen, een huiskamer waar iedereen welkom is. Kom dus gerust langs! Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Houdt hiervoor onze agenda in de gaten.

Er zijn ook mogelijkheden om Kersvers af te huren voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje. Superhandig voor als je bijvoorbeeld geen ruimte thuis hebt of geen zin hebt in een grote schoonmaak. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op en we kijken naar de mogelijkheden!

Kersvers is uniek in zijn soort omdat het producten en ondernemers combineert in een huiselijke sfeer. Heb je een eigen (startend) bedrijf en ben je geïnteresseerd in een plekje in een samenwerking? Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe kansen en willen graag met jou naar de mogelijkheden kijken. De opties zijn divers. We komen graag met je in contact!

We zien je graag bij Kersvers Alphen dé kinder-conceptstore en lunchroom van Alphen aan den Rijn