Kersvers is een kinder-conceptstore. Dit betekent dat de producten in onze winkel in het teken staan van kind, ouder/verzorger, kraamcadeaus en duurzaamheid. Met een steeds wisselend assortiment aan onder andere kinderkleding, woon-accessoires, sieraden voor moeder en kind, speelgoed en kinderboeken is het een plek voor het hele gezin. Kinderen kunnen hun energie kwijt in de speelhoeken terwijl jij kan genieten van een heerlijke kop koffie met lekkers, ontbijt of smakelijke lunch.

Alle producten in onze winkel zijn handgemaakt, zorgvuldig uitgezocht of met passie ontwikkeld. Je koopt iets unieks, voor een ander of natuurlijk voor jezelf.

Kersvers is een plek voor iedereen, een huiskamer waar iedereen welkom is. Kom dus gerust langs!

Wil jij ook een plekje in Kersvers? Dat kan!

Kersvers geeft ondernemers, webshops en/of merken een fysieke winkelplek in het centrum van Alphen aan den Rijn. Voor een vast bedrag per maand geven wij jouw producten de ruimte, de aandacht en de organisatie die zij nodig hebben. Een plek is al te huur vanaf € 30,– per maand ex BTW.

Kersvers is uniek in zijn soort omdat het producten en ondernemers combineert in een huiselijke sfeer. Een plek waar iedereen zich thuis voelt. Heb je een eigen (startend) bedrijf en ben je geïnteresseerd in een plekje in een samenwerking? We komen graag met je in contact!